Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Lease

Gooi en Vechtstreek Lease

Gooi en Vechtstreek Lease

Auto lease van alle merken voor iedereen: Zakelijk en Privé.           

Ons motto: "Sterk in elk merk"

Gooi en Vechstreek Lease is een merk-onafhankelijke leasemaatschappij en streeft er naar om bij haar relaties duurzaam en professioneel wagenparkbeheer te introduceren en ontwikkelen.

Wanneer u in Midden Nederland gevestigd bent en in de Vechtstreek, Eemland of Gooi, direct lease nodig heeft, zijn wij de juiste leverancier van totale mobiliteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een leaseautorijder die zuinig rijdt, belast het milieu ook minder. De kans op schade neemt ook af waardoor de kosten voor de werkgever dalen. Op grotere schaal kunnen bedrijven en organisaties hun wagenpark ‘groener’ maken en op die manier bijdragen aan een schonere leefomgeving.

Gooi en Vechtstreek Lease steunt van harte 'Het Nieuwe Rijden'. Duurzaamheid betekent in onze visie dat wij klanten stimuleren hun wagenpark milieuvriendelijker te maken. Dat zit bijvoorbeeld in de keuze voor een type en merk auto. En in beleid om veilig en verantwoord rijgedrag bij leaseautorijders te stimuleren. Zonder dat u daarvoor meer betaalt.

Gooi en Vechtsreek Lease heeft verschillende producten en diensten ontwikkeld op het gebied van duurzaamheid. U kunt deze separaat afnemen of ze onderdeel maken van uw totale leaseprogramma. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Leasevormen

  • Full Operational Lease (alles inclusief, zorgeloos voor de berijder)
  • Financial Lease (u houdt uw werkkapitaal ter beschikking)
  • Privé-Lease (autolease speciaal voor pariculieren )
  • Proeftijd Lease (voor de nieuwe medewerker met een proeftijd)
  • Flexi Lease (flexibele aanpassing van de leasetermijn)

Alle producten en diensten worden aangeboden in samenwerking mat Alphabetlease, een unieke combinatie waarbij de klant centraal staat.

Neem voor een offerte voor uw volgende auto of wagenpark contact met ons op. Wij kijken graag naar een juiste mobiliteitsoplossing en luisteren graag naar uw wensen!

Cees Bosboom (Directeur)

Contactformulier

   Verstuur dit formulier

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Bedrijfsfilm Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 37 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt  ” mensenmens “, waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen!

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm