Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Aankoop- en verkoop- bemiddeling

Aankoop- en verkoop- bemiddeling

Auto Lancker: Sterk in elk merk! Ook op andere vlakken is Auto Lancker u van dienst met ervaring die u alleen maar voordeel op kan leveren.

Aankoopbemiddeling

Heeft u een auto op het oog, maar staat deze ergens anders dan bij uw vertrouwde dealer Auto Lancker? Dan kunt u ons ook benaderen voor aankoopbemiddeling.

Auto Lancker heeft al meerdere malen een klant blij mogen maken met de bemiddeling in de aankoop van een (nieuwe) andere auto. Wij nemen alle zorgen omtrent de koop van de auto van u over. Daarbij bent u bij ons als BOVAG-dealer verzekerd van de BOVAG-garantie en kunt u bouwen op onze kwaliteit in het onderhoud tegen een betaalbare prijs. Heeft u een auto op het oog of mogen wij voor u op zoek? Profiteer dan van deze kosteloze service en vul onderstaand formulier in. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor u door te nemen.

Verkoopbemiddeling

Gebruik maken van het netwerk en de mogelijkheden van een erkende BOVAG merkdealer om uw auto te verkopen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

Auto Lancker neemt, indien gewenst, het volledige verkooptraject uit handen. Wat betekent dat u een gunstigere prijs voor uw auto ontvangt, zonder uw eigen inspanningen en de rompslomp die het verkopen van een auto met zich mee kan brengen. Vul onderstaand formulier in en start met de verkoop van uw auto! Wij maken graag een afspraak om de voorwaarden door te nemen.

Contactformulier

   Verstuur dit formulier

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 40 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm