Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Auto huren

Goedkoop een auto huren in Weesp!

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren of shortleasen en komt u uit Weesp, Muiden of naaste omgeving? Bij Auto Lancker Weesp bent u aan het juiste adres! Wij verhuren nieuwe, luxe personenauto's en bedrijfswagens tegen scherpe tarieven. U huurt bij ons al een auto vanaf € 19, - per dag.

Staat de door u gewenste auto er bij of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op
tel: 0294-416619 en wij zullen u graag van dienst zijn!

Zakelijke verhuur en shortlease

Heeft u zakelijk een auto nodig? Klein zakelijk of groot zakelijk, Auto Lancker heeft voor uw gewenste mobiliteitsoplossing. Voor werknemers, freelancers, tijdelijke werknemers of stagiairs is een huurauto of een shortlease auto ideaal voor korte of lange periodes. Onze auto's zijn nieuwe luxe personenauto's van klein tot groot minimaal voorzien van vijf deuren, airco en een audio-installatie.

Een shortlease auto kan op korte worden, op een locatie naar wens afgeleverd worden en een looptijd hebben van één tot 18 maanden.

Heeft u vragen over zakelijke verhuur van shortlease? Neem dan telefonisch contact met ons op.

telefoon: 0294-416619                  mail: verkoop@autolancker.nl

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm