Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Contact

Contact

Autobedrijf Splinter

Bezoekadres:

Hogeweyselaan 97
1382 JK Weesp

 


 

 

Telefoon: 0294 - 415 443

E-mail  : werkplaats@splinternieuweford.nl

Autobedrijf Splinter is uw Merkspecialist in de regio Weesp en omgeving. Autobedrijf Splinter is centraal gelegen tussen de driehoek Amsterdam, Almere en het Gooi en omstreken. Wij bieden u ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid.

Voor verkoop, onderhoud, airco-onderhoud en (schade)reparatie van ALLE MERKEN en OCCASIONS bent u ook Welkom bij ons Japans Auto Centrum.

 

U kunt geen rechten ontlenen (in welke vorm dan ook) aan eventuele tekstfouten.

Contactformulier

   Verstuur dit formulier

Cees Bosboom - v/h Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom was sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 40 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doelstelling gehad.. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Inmiddels zijn de krachten gebundeld met Autobedrijf Splinter in Weesp op de Hogeweyselaan 97 en doet Cees het iets rustiger aan. Noem het maar een pré-pensioen. Iets meer vrije tijd maar wel verbonden blijven met Autoland. dus graag tot ziens ?!

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.