Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Financiëring

Financiëring

Een goede financiëring is een kwestie van maatwerk. Wij kijken uitgebreid naar uw wensen en mogelijkheden, zodat u een zo ideaal mogelijk pakket heeft waarin rekening wordt gehouden met uw persoonlijke financiële huishouding.

Geld lenen is maatwerk en of u nu kies voor een nieuwe Mitsubishi of Suzuki óf voor een van onze geselecteerde occassions, wij regelen de financiering van uw auto ter plekke. 

Klik hier om een financiering uit te rekenen of af te sluiten

Ook bieden wij diverse leasevormen aan in privélease en zakelijke lease en kunt u desgewenst beschikken over een totaalpakket met onderhoud, wegenbelasting en verzekering inbegrepen. Dus nooit meer verrassingen en altijd een vast, laag maandbedrag.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden in een vertrouwelijk, persoonlijk gesprek.

 

 


Afbeeldingen Financiëring

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm