Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Maatregelen rondom Corona

Maatregelen rondom Corona

Het beperken van de verspreiding van het Coronavirus heeft bij Auto Lancker hoge prioriteit. We doen dit in lijn met de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan hier zeer serieus mee om, en gaan ervan uit dat u ook deze maatregelen in acht neemt. Natuurlijk doen wij als bedrijf alles wat mogelijk is op het gebied van schoonmaken en extra hygiëne.    Bijzondere aandacht is er voor deurgrepen, de balie, het pinapparaat en natuurlijk onze leenauto's. Daarnaast nemen we nog extra maatregelen om de verspreiding tegen te gaan.

Werkplaats

‘Ik heb een afspraak gepland, en ik vraag me af of ik de afspraak moet afzeggen?’
Als u zichzelf goed voelt en niet ziek bent of grieperig kunt u de afspraak gewoon door laten gaan. Wat anders zal zijn is de begroeting bij ons in het bedrijf. U krijgt geen hand, maar uiteraard wel een vriendelijk knikje.

Voor het onderhoud of reparatie aan uw auto bent u gewoon welkom. We bieden de mogelijkheid om de sleutel via de brievenbus in ontvangst te nemen. Wij zullen uw auto vervolgens in behandeling nemen en alles regelen. Zo zorgen we dat u niet onnodig in contact komt met andere mensen .

Het ophalen van een nieuwe auto is een bijzonder moment. iets wat niet iedere dag gebeurd. Hoe dan ook, we maken er een bijzonder moment van.

Weet u het toch niet zeker? Bel of mail ons gewoon. We helpen u graag.

‘Rijden in een demonstratie auto of leenauto?'

Wij zorgen dat de demo's en leenauto's na iedere rit netjes worden gedesinfecteerd. Zo kunt u voor alle zekerheid zelf ook meehelpen aan het tegen gaan van de verspreiding van het virus.

Verkoop

'Ik heb interesse in een nieuwe of gebruikte auto, kan ik hiervoor terecht?'

Onze showroom is geopend, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. Hoe staat Auto Lancker voor u klaar?

- U bent weer welkom in de showroom.

- Via de e-mail of telefonisch staan wij u graag te woord.

- Ook op afspraak is uitleg over een auto of een proefrit absoluut mogelijk, bel of mail ons voor een afspraak.


We vragen u zelf ook uw verantwoordelijkheid te nemen en bij griep, koorts of verkoudheid een bezoek aan ons bedrijf uit te stellen! Ook als u al een afspraak heeft, neem gerust contact op om deze te verzetten.

Juist ook in deze tijd houden we bij Auto Lancker aandacht voor u als Mens en uw Mobiliteit!

Team Auto Lancker

Tel. 0294- 416619 / bosboom@autolancker.nl

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm