Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Mitsubishi

Mitsubishi, een hart voor kwaliteit en details!

Mitsubishi World:De oorsprong van het merk Mitsubishi gaat terug naar 1870, toen werd het merk Mitsubishi opgericht door Yataro Iwasaki. Mitsubishi betekent zoveel als ‘drie diamanten’, en symboliseert het inmiddels wereldberoemde logo van het merk.

Het logo van Mitsubishi, de drie diamanten, staan voor de managementfilosofieën van Mitsubishi, de Drie Principes:

  • Shoki Hoko, Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Shoji Komei, Integriteit en billijkheid
  • Ritsugyo Boeki, Wereldwijde verstandhouding
Mitsubishi Motors maakt sinds 1917 auto’s. Sinds 1982 heeft Mitsubishi Motors de Pajero aan het gamma toegevoegd, een auto met een ijzersterke reputatie in het terrein. Met de Pajero deed Mitsubishi Motors vele jaren mee aan de Dakar Rally en met veel succes! De Mitsubishi Pajero won de wereldberoemde rally maar liefst twaalf keer. Rally-ervaring deed het merk ook op met de Lancer Evolution.

Mitsubishi Motors zette in de jaren zestig al zijn eerste stappen in de ontwikkeling van een elektrisch aangedreven auto. In 2009 kwam Mitsubishi Motors als eerste volumeproducent met een emissievrije, volledig elektrisch aangedreven auto op de markt: de Mitsubishi i-MiEV. In 2013 introduceerde Mitsubishi Motors de eerste Plug-in Hybride SUV: de Mitsubishi Outlander PHEV.

De toekomst zal meer en meer elektrisch aangedreven auto's bieden. Mitsubishi staat synoniem voor het milieuvriendelijk produceren en autorijden.

Mitsubishi Space Star

De SpaceStar is aantrekkelijk, compleet en super zuinig! Prijs vanaf € 11.990, - rijklaar! Met 5 jaar Garantie!

Lees alles over de Mitsubishi Space Star

Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX is met zijn stoere uiterlijk, complete standaarduitrusting en zuinigheid een auto met karakter!

Lees alles over de Mitsubishi ASX

Mitsubishi Eclipse Cross

De sportieve en complete Eclipse Cross onderscheidt zich op allerlei fronten en zit boordevol technologie. Met 5 jaar Garantie!

Lees alles over de Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Outlander

De meest complete familie crossover ooit gebouwd, met rijke uitrustingen en zuinige en schone motoren.

Lees alles over de Mitsubishi Outlander

Outlander PHEV 2020

Mitsubishi innoveert. Zo is de nieuwe generatie van de Outlander PHEV in alle opzichten verbeterd. De complete herziene aandrijflijn zet nieuwe maatstaven in zowel het PHEV- als SUV-segment. 

Lees alles over de Outlander PHEV 2020

ClearTechnology

De techniek op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en connectiviteit

Lees alles over de ClearTechnology

Mitsubishi L200

De L200 is ontwikkeld om elke uitdaging aan te kunnen. Hij is praktisch onverwoestbaar, heeft een enorme laadruimte en biedt het comfort dat je van een moderne pick-up mag verwachten.

Lees alles over de Mitsubishi L200

Mitsubishi

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.
Inschrijven

Meer weten:


Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm