Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Mitsubishi Onderhoud & Services

Mitsubishi Onderhoud & Services

Niet alle meerwaarde van het rijden van een Mitsubishi is direct zichtbaar. Op deze pagina vindt u een overzicht van alles wat Mitsubishi Motors aan onderhoud en services u te bieden heeft. U kunt voor vragen altijd bij Auto Lancker terecht.

Mitsubishi Onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft uw Mitsubishi in topconditie. Met het Mitsubishi Onderhoudsprogramma biedt Auto Lancker gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvangt u na elke onderhoudsbeurt gratis de Mitsubishi Mobiliteitspas. Daarmee bent u tot de volgende onderhoudsbeurt (of maximaal een jaar) verzekerd van pechhulp in heel Europa.

Niet alle meerwaarde van het rijden van een Mitsubishi is direct zichtbaar. Op deze pagina vindt u een overzicht van alles wat Mitsubishi Motors aan onderhoud en services u te bieden heeft. U kunt voor vragen altijd bij Auto Lancker terecht.

OnderhoudstarievenOnderhoudstarieven
Bij onze onderhoudsbeurten maken wij gebruik van speciaal gereedschap, originele onderdelen en door de technische kennis van onze technisch specialisten en kunnen wij uw Mitsubishi snel en vakkundig in topconditie houden. Daarbij kunt u rekenen op een marktconform tarief.
 APK-ServiceAPK-Service
Auto Lancker is een merkspecialist, die exact weet wat er bij het onderhoud van uw Mitsubishi komt kijken. Wij kennen uw Mitsubishi door en door en is het ideale adres voor uw apk-keuring. Als u de apk-keuring gelijk met een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, dan betaalt u geen kosten voor de apk-inspectie. U betaalt alleen de additionele kosten voor de apk*. Uw Mitsubishi dealer informeert u wanneer uw Mitsubishi aan de keuring toe is. 

De APK is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De regelgeving is de laatste jaren flink gewijzigd. Meer informatie hierover vindt u in een handige brochure of op www.rdw.nl.
 
 AircoAircoservice
Uw aircosysteem koelt warme lucht af. Hierdoor ontstaat condens. In de ventilatiekanalen ontstaat daarmee mogelijk het ideale klimaat voor schimmels. Een onaangename, muffe geur in het interieur is het gevolg. Regulier onderhoud aan uw aircosysteem voorkomt het ontstaan van onaangename geuren en verlengt de levensduur van het systeem. Behalve inwendige vervuiling treedt in de loop van de tijd ook altijd enige lekkage op. Door het verlies van koudemiddel neemt het koelend vermogen van de airconditioning af. Kortom: uw airconditioning verdient onderhoud. Auto Lancker kan de werking van uw airco-installatie als geen ander beoordelen. Afhankelijk van de gestelde diagnose kunt u airco-onderhoud laten uitvoeren tegen vaste tarieven, vraag onze serviceadviseur naar de mogelijkheden.
 BandenBandenservice
 
De banden bieden het enige contact tussen de auto en het wegdek. Ze moeten aandrijfkrachten, remkrachten en zijdelingse krachten overbrengen en dat onder alle omstandigheden, zowel in de zomer als in de winter. Kortom: een autoband moet in topconditie zijn.
 RuitenRuitenservice
Aan autoruiten worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Denk alleen al aan alle nieuwe technieken als regen- en lichtsensoren of de camera van de lane departure warning die aan de voorruit zijn bevestigd.
De voorruit is dan ook een hoogwaardig product. Reparatie en vervanging moeten daarbij door goed opgeleid personeel plaatsvinden. Alle reden dus om ruitschade te laten herstellen bij vertrouwde Mitsubishi dealer Auto Lancker.

Mitsubishi Services

Mitsubishi Services biedt u alle producten en diensten die u het rijden in uw Mitsubishi nog completer maken. Denk daarbij aan onze uitstekende pechhulpservice, de uitgebreide voorwaarden van de autoverzekering of onze aantrekkelijke tarieven voor financiering en leasing. Geheel persoonlijk, op maat gesneden.

 Assistance PackageAssistance Package
Niemand wil met pech langs de weg staan. Daarom is elke nieuwe Mitsubishi standaard verzekerd van gratis pechhulp gedurende de garantietermijn. Met Mitsubishi Motors Assistance Package heeft u recht op hulp onderweg in Nederland (inclusief woonplaats) en het grootste deel van Europa. Zo bent u er zeker van dat u snel weer onderweg bent.
Algemene voorwaarden Mitsubishi Motors Assistance Package 
 LeasingAuto Leasing
Auto Leasing is speciaal ontwikkeld voor bedrijven, ondernemingen en mensen met een vrij beroep, zoals artsen, architecten en zzp-ers. Auto Leasing biedt u operational lease, financial lease en private lease. AutoLeasing onderscheidt zich door het bieden van kwaliteit van de dienstverlening en persoonlijke aandacht. Juist voor die aandacht voor u en uw wagen(park) moet u bij Auto Leasing zijn!
 MobiliteitspasMitsubishi Mobiliteitspas
Elke nieuwe Mitsubishi is de eerste vijf jaar standaard verzekerd van pechhulp. Is uw Mitsubishi ouder dan vijf jaar? Dan biedt Mitsubishi Mobiliteitsservice uitkomst. U bent hiermee na ieder periodiek onderhoud bij uw Mitsubishi dealer een jaar lang GRATIS verzekerd van hulp bij pech onderweg in binnen- en buitenland- t.w.v. € 110,- premie per jaar ! -
 FinancieringAuto Financiering
Auto Lancker biedt verschillende financieringsvormen die helemaal kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Voor duidelijke taal, persoonlijk contact & onafhankelijk deskundig advies. Zowel particulier als zakelijk. U kunt rekenen op een eerlijke en passende autofinanciering. Natuurlijk tegen een scherp rentetarief. 


Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm