Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19

Mitsubishi Eclipse Cross

De Mitsubishi Eclipse Cross staat bij Auto Lancker in Weesp! Deze Turbo-SUV onderscheidt zich op allerlei fronten en zit boordevol technologie.

Het ruime interieur ademt kwaliteit en vakmanschap. Dankzij de comfortabele stoelen met ergonomische ondersteuning en extra beenruimte komt iedereen ook na een lange reis ontspannen aan. Zo zijn ook de passagiers verzekerd van volop rijplezier.

Zuinige en stille motoren

Mitsubishi levert een 1,5-liter grote turbobenzinemotor, die gekoppeld is aan een cvt-transmissie. Als occasion ook in geschakelde versie te koop. In het voorjaar van 2021 mogen we een Hybride versie gaan verwelkomen

Een oplichtend scherm - de HUD - projecteert informatie over het gebied van snelheid en actieve veiligheidssystemen. Het doel van de HUD is extra veiligheid, omdat de bestuurder zijn van haar ogen op de weg kan houden.

S-AWC

Het rijplezier van de Eclipse Cross wordt beproefd door Mitsubishi's beproefde Super All Wheel Control (S-AWC), dat in alle omstandigheden een optimale wegligging. 

Technologische vooruitgang

De Eclipse Cross is voorzien van diverse vooruitstrevende technologische systemen, zoals de actieve veiligheidstechnologieen: Adaptieve Cruise Control, Lane Departure Warning, Blind Sport Warning en Rear Cross Traffic Alert.

Wereldpremiere in 2019

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross werd onthuld op Autosalon van Geneve. Zijn coupé-achtige ontwerp met De scherpe lijnen en stoere Dynamic Shield-grille trokken toen al veel aandacht, gelijk het kwaliteits interieur. Het complete nieuwe model markeert de volgende stap in het SUV-offensief van Mitsubishi Motors en wordt gekenmerkt door een inspirerend ontwerp en vooruitstrevende technologie. 

De Mitsubishi Eclipse Cross:

  • Zeer complete standaard uitrusting met o.a.: 
  • 18 inch velgen, lane departure warning, stoelverwarming, LED-verlichting, achteruitrijcamera, key-less entry, cruise control, licht- en regensensoren, etc.
  • Standaard voorzien van de nieuwste technologieën, zoals: 
  • Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning, Automatic High-Beam, Traffic Sign Recognition, etc. 
  • Hoogste veiligheidsniveau
  • Zeer ruim & comfortabel
  • Vanaf € 35.990, - rijklaar

Naar de Eclipse Cross op Mitsubishi.nl

Download de Mitsubishi Eclipse Cross brochure en prijslijst


Afbeeldingen Mitsubishi Eclipse Cross

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm