Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19

Mitsubishi Eclipse Cross

De Mitsubishi Eclipse Cross is nu te vinden bij Auto Lancker in Weesp! De gloednieuwe SUV onderscheidt zich op allerlei fronten en zit boordevol technologie.

Kunt u ook niet wachten op de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross met eigen ogen te bewonderen? Ons nieuwe model schittert 27 mei op het podium van Autovisie Cars & Coffee XXL. Wij hopen u daar te ontmoeten! 
 
Mitsubishi zet in Genève de Eclipse Cross op het podium, een hagelnieuwe cross-over die eind van dit jaar in de Nederlandse showrooms te vinden is. Niet alleen voor Europa is the new Japanner belangrijk, the Eclipse Cross zal also are going to find in the Noord-Amerikaanse en de Australische market.

Mitsubishi noemt de 4,4 meter lange en 1,8 meter hoge Eclipse Cross een coupéachtige SUV. We zien een sportief getekende cross-over met een opvallende achterzijde met een gesplitste achterruit en een hooggeplaats derde remlicht dat over de hele breedte van de auto doorloopt. Het front is minder radicaal anders dan we van Mitsubishi gewend zijn; hier zien we het weer bekende Dynamic Shield-design terugkeren.

Een head-up-display is van de partij en het SDA-multimediasysteem laat zich met een touchpad bedienen.

Mitsubishi zet voorlopig twee motoren op de bestellijst. De eerste is een 1,5-liter grote turbobenzinemotor, die gekoppeld is aan een cvt-transmissie. Dieselen kan met een nieuwe 2,2-liter dieselmotor, een blok dat is gekoppeld aan een nieuwe acht laadklepautomaat. Standaard is de Eclipse Cross van Super All Wheel Control-aandrijving, vierwielaandrijving dus.

De HUD projecteert informatie over het gebied van snelheid en actieve veiligheidssystemen. Het doel van de HUD is extra veiligheid, omdat de bestuurder zijn van haar ogen op de weg kan houden.

S-AWC

Het rijplezier van de Eclipse Cross wordt beproefd door Mitsubishi's beproefde Super All Wheel Control (S-AWC), dat in alle omstandigheden een optimale wegligging. 

 

TECHNOLOGIE

De Eclipse Cross Speciale, actieve veiligheidstechnologie inclusief Adaptieve Cruise Control, Lane Departure Warning, Blind Sport Warning en Rear Cross Traffic Alert.

 

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross was afgelopen maart under great interest of the worldpers onthuld op Autosalon van Geneve. Zijn coupé-achtige ontwerp met De scherpe lijnen en stoere Dynamic Shield-grille trok veel aandacht, gelijk het kwaliteit interieur. Het complete nieuwe model markeert de volgende stap in het SUV-offensief van Mitsubishi Motors en wordt gekenmerkt door een inspirerend ontwerp en vooruitstrevende technologie. 

Naar de Eclipse Cross op Mitsubishi.nl

Download de Mitsubishi Eclipse Cross brochure en prijslijst


Afbeeldingen Mitsubishi Eclipse Cross

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 38 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen!

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm