Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19

De Mitsubishi Space Star

Ben je toe aan een frisse, nieuwe stap in je leven, met een stijlvolle auto waar je altijd van op aan kunt en volop plezier mee beleeft? Maak dan kennis met de Mitsubishi Space Star. De compacte Space Star heeft een moderne, dynamische look & feel en is trendsetter in zijn klasse voor wat betreft de veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast zit hij boordevol slimmigheden, is hij uitermate efficiënt met brandstof en biedt hij de kwaliteit die je van Mitsubishi gewend bent.

Je ideale reisgenoot in de stad

Van rijden met de Space Star word je vrolijk. Trap het gaspedaal in en geniet ervan hoe vlot de auto reageert. Met zijn sportieve acceleratie, wendbaarheid en stabiele rijeigenschappen beweegt hij zich soepel door het drukste verkeer. 

Kom flitsend voor de dag

De Space Star past perfect bij jouw beleving van vrijheid en stijl. Eén blik op de vloeiende carrosserielijnen, de katachtige koplampen en geprononceerde onderbumper en je weet: deze auto is jou op het lijf geschreven. Want waarom als een grijze muis door het leven gaan, als je je kunt onderscheiden van de massa? Een lage, schuin aflopende motorkap, Bi-Xenon koplampen en een geprononceerde onderbumper met chromen grille geven het front van de Space Star een even frisse als krachtige uitstraling. Wie flitsend voor de dag wil komen, maakt met de Space Star een goede keuze.

Volop binnenruimte

De Space Star mag er van buiten uitzien als een compacte hatchback, van binnen is het een heel ander verhaal. Hier ligt het accent op ruimte en comfort. Het interieur biedt plaats aan vijf volwassenen en dankzij de verstelbare achterbank kun je de bagageruimte flexibel aanpassen aan al je vervoerswensen. Ook het oog voor detail, zoals het carbon-design op de portierbekleding, snelheidsmeter en toerenteller, is onovertroffen.  

Een compacte auto, groot in veiligheid

Ook in een compacte hatchback voert veiligheid bij ons de boventoon. De Space Star is uitgevoerd met meerdere slimme veiligheidssystemen, waarmee hij veel andere auto's het nakijken geeft. Veiligheidssystemen zoals Forward Collision Mitigation en Automatic High Beam bieden extra veiligheid tijdens elke rit. 

De Space Star beschikt over diverse geavanceerde systemen om jouw veiligheid te waarborgen. Dit zijn onder meer: Traction & Stability Control, een geavanceerd remsysteem en Hill Start Assist.

Motoren

Kies jouw favoriete krachtbron voor de Space Star: de krachtige en zuinige 1.0-liter of 1.2-liter MIVEC* -motor. Uitgerust met Auto Stop & Go (AS&G) behaalt de lichtgewicht 1.2-liter motor een indrukwekkend brandstofverbruik van slechts 5 liter per 100 km voor de handgeschakelde versies. De zuinige 1.2-liter versie heeft een vermogen van 59 kW (80 pk) bij 6.000 tpm en een maximumkoppel van 106 Nm bij 4.000 tpm. Voor optimale prestaties onder alle omstandigheden

Een van de zuinigste in zijn klasse

De Space Star is uitgerust met een 1.0 liter 12-kleps driecilinder  DOHC MIVEC. MIVEC staat voor Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System. Het wil zeggen dat de motor vlotte prestaties combineert met een bijzonder gunstig brandstofverbruik. Met andere woorden: minder tankstops en nog meer rijplezier. 

De Space Star: 

  • Zorgeloos rijplezier
  • Complete standaard uitrusting
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Indrukwekkend brandstofverbuik
  • Standaard 5 zitplaatsen
  • Vanaf € 11.990, - rijklaar - Entry-uitvoering

Naar de Space Star op Mitsubishi.nl

Download de Mitsubishi Space Star-brochure en prijslijst


Afbeeldingen Mitsubishi Space Star

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm