Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Onderhoud

Onderhoud aan uw auto

Professioneel onderhoud aan uw auto?

Wilt u eenvoudig inzien wat u aan onderhoudstarief kunt verwachten? Als Garage voor alle merken calculeren wij met een voordelig onderhoud systeem direkt wat de onderhoudskosten zijn.

Op basis van uw kenteken en kilometerstand krijgt u een compleet beeld van de mogelijke onderhoudskosten voor uw auto. Daarnaast ontvangt u ook een advies voor uw auto wanneer u aan een onderhoudsbeurt toe bent.

Direct een afspraak inplannen voor de werkplaats

Wilt u een afspraak maken met onze werkplaats? Hieronder kunt u eenvoudig direct een online in onze werkplaatsagenda maken. Deze afspraak komt direct bij ons binnen! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Afbeeldingen Onderhoud

Cees Bosboom - v/h Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom was sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 40 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doelstelling gehad.. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Inmiddels zijn de krachten gebundeld met Autobedrijf Splinter in Weesp op de Hogeweyselaan 97 en doet Cees het iets rustiger aan. Noem het maar een pré-pensioen. Iets meer vrije tijd maar wel verbonden blijven met Autoland. dus graag tot ziens ?!

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.