Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Onderhoud

Onderhoud aan uw auto

Onderhoud aan uw Mitsubishi of Suzuki?

Wilt u eenvoudig inzien wat u aan onderhoudstarief kunt verwachten? Mitsubishi geeft u eenvoudig inzicht dankzij de 'Onderhoudscalculator'. Suzuki geeft middels haar V.O.S.-systeem ( Voordelig OnderhoudsSysteem ) direkt aan wat de onderhoudskosten zijn.

Op basis van uw kenteken en kilometerstand krijgt u een compleet beeld van de mogelijke onderhoudskosten voor uw auto. Daarnaast ontvangt u ook een advies van Mitsubishi en Suzuki of de andere japanse merken wanneer u aan een onderhoudsbeurt toe bent.

Naar de onderhoudscalculator

Direct een afspraak inplannen voor de werkplaats

Wilt u een afspraak maken met onze werkplaats? Hieronder kunt u eenvoudig direct een online in onze werkplaatsagenda maken. Deze afspraak komt direct bij ons binnen! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm