Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Over ons bedrijf

Over Team Auto Lancker

Auto Lancker is een (h)echt familiebedrijf. Wij zijn al meer dan 48 jaar BOVAG-lid met even zoveel jaren ervaring en kennis op autogebied. Dit biedt u de garantie dat u altijd professioneel, deskundig en snel door onze enthousiaste medewerkers wordt geholpen.

Bedrijfsfilm Auto Lancker 2017

Uw vertrouwde merkdealer vanaf 1975

Sinds 1975 zijn wij dé Mitsubishidealer voor de regio het Gooi-, Eemland en Vechtstreek. In 2005 is daar Specialist in Suzuki aan toegevoegd. Twee prachtige merken die elk op hun eigen gebied garant staan voor topkwaliteit en jarenlang rijplezier. Inmiddels is daar het Japans Auto Centrum bij gekomen om alle japanse modellen en uitvoering nieuw en gebruikt te kunnen leveren en onderhouden inclusief schadereparaties en APK.

In januari 2012 heeft de oprichter zijn bedrijf overgedragen aan een nieuwe ondernemer; Cees Bosboom is de huidige eigenaar en was al eerder 13 jaar werkzaam bij Auto Lancker. Zijn ervaring in “autoland” is inmiddels ruim 42 jaar en dat is voor de klanten een prettige geruststelling gebleken. Tel daar het specialistische team medewerkers bij op en de optelsom is compleet.

Wij trekken klanten ook van buiten onze regio aan. Weesp is centraal gelegen tussen Amsterdam, Almere en het Gooi. Het treinstation van Weesp ligt op 2 minuten rijden van ons bedrijf. Haal- en brengservice is standaard gratis beschikbaar. Mocht u een auto willen huren in Weesp dan bieden wij soms Autoverhuur aan of vervangend vervoer. Zelfs een fiets staat ter beschikking.

Ook voor de verkoopbemiddeling van uw huidige auto is Auto Lancker het juiste adres. Wij nemen alle zorg omtrent de verkoop van uw huidige auto op ons. Dit is inmiddels al veelvuldig bewezen! Als erkend Bovag lid staan hiervoor professionele middelen tot onze beschikking.

De aankoop van een auto kan ook een spannende aangelegenheid zijn, zeker op 'vreemd' terrein. De kosteloze aankoopbemiddeling van Auto Lancker biedt hierbij uitkomst, wat staat voor vertrouwde service en betaalbaarheid. Informeer naar de voorwaarden.

Service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Ons hele team wordt constant bijgeschoold en wij worden al jaren zeer gewaardeerd door onze relaties. En daar zijn we natuurlijk trots op!

Eén ding willen we daarbij benadrukken: Ons bedrijf draait om u en uw mobiliteit!

Graag tot ziens!

Team Auto Lancker  - Cees Bosboom ( directeur)

Contactformulier

   Verstuur dit formulier

Afbeeldingen Over ons bedrijf

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 40 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm