Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19

Specialist in Suzuki !

SPECIALIST IN SUZUKI : Als u een betrouwbare auto wil kopen en u kiest voor zekerheid en lage onderhoudskosten, dan is Suzuki een juiste keuze! Wij zijn SPECIALIST IN SUZUKI vanaf 2005. Weesp is, op 20 autominuten rijden, centraal gelegen tussen het Gooi, Almere en Amsterdam en eenvoudig bereikbaar.

 

Naar Suzuki


SUZUKI ONDERHOUD EN APK VOOR EEN GUNSTIG TARIEF

Een Suzuki is één van de meest betrouwbare auto's. Daarom kunt u op uw Suzuki rekenen als u hem nodig heeft. Daar is dan wel regelmatig onderhoud voor nodig.

Voor het Suzuki onderhoud is onze specifieke Suzuki kennis en ervaring aanwezig. Ook beschikken wij over de meest actuele, technische Suzuki informatie. Zo zijn wij in staat het onderhoud aan Suzuki 's tegen een gunstig tarief uit te voeren.

Maak een afspraak

HET ALLERBESTE VOOR UW SUZUKI

Onze klanten verdienen namelijk het allerbeste voor hun Suzuki. Daarbij verliezen we de prijs echter nooit uit het oog. Met onze kennis en ervaring van het merk kunnen we alle werkzaamheden snel en goed uitvoeren, zonder onnodige wachttijden of te hoge kosten.

Met de vaste onderhoudsprijzen van het Variabel Onderhoud Systeem weet u exact wat het onderhoud aan uw Suzuki kost. We monteren uitsluitend toepasbare onderdelen en doen dat volgens fabrieksvoorschriften.

NOG SUZUKI FABRIEKSGARANTIE?

Heeft uw Suzuki nog fabrieksgarantie? Die blijft bij onderhoud door Auto Lancker behouden! Wij voeren het onderhoud uit in overeenstemming met de fabrieksvoorschriften. Zo bent én blijft u verzekerd van het behoud van de Suzuki fabrieksgarantie.

 

COMPLEET SUZUKI ONDERHOUD

Als specialist in Suzuki voeren wij het complete onderhoud aan uw Suzuki uit :

  • Suzuki onderhoud en service
  • Suzuki APK keuring
  • Suzuki reparative
  • Suzuki airco reparatie/reiniging
  • Suzuki elektronische diagnose

U HEEFT RECHT OP KEUZEVRIJHEID: DE "WET MONTI"

Consumenten hebben recht op keuzevrijheid. Dus ook voor het onderhoudsadres voor hun auto. Daarom is de "Wet Monti" aangenomen. Deze wet garandeert dat een auto zijn fabrieksgarantie behoudt, zolang deze volgens fabrieksspecificaties wordt onderhouden. Ongeacht of dit bij een dealer, universele of specialistische garage gebeurt.

Gezien onze jarenlange ervaring met Suzuki bent u bij ons aan het juiste adres! Zowel voor onderhoud, apk als ook de aanschaf van een Suzuki nieuw of gebruikt. Graag tot snel!


 

Zekerheid: BOVAG garantie

Auto Lancker Verzekeringspolis

Auto Lancker Polis is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Auto Lancker Polis bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

Bereken uw premie

 

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 40 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm