Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Vacature Serviceadviseur/Werkplaatsreceptionist

Vacature Serviceadviseur/Werkplaatsreceptionist

Serviceadviseur/ Werkplaatsreceptionist
m/v | Fulltime

Als serviceadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om service en advies over onderhoud van en reparatie aan de auto. Op gastvrije wijze bouw je een vertrouwensband op met onze klanten en bied je door goed en transparant advies meerwaarde aan de klant. In het verlengde daarvan ben je de schakel tussen de klant en onze werkplaats. Je plant werkzaamheden en onderhoudt contact met zowel de klant als met de werkplaats over de voortgang. Jouw uitstekende commerciële vaardigheden stellen jou in staat om een belangrijke bijdrage te leveren aan het afdelingsresultaat. Jouw goede administratieve (pc)vaardigheden maken dat jij de werkzaamheden nauwkeurig afhandelt.
Kortom een bezige spin in het web die geniet van afwisseling en die goed kan schakelen. Gezien de aard van de functie is ervaring binnen het autobedrijf een absolute must.

Profiel Serviceadviseur/ Werkplaatsreceptionist

  • diploma MBO-4 of hoger met minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie binnen de automotive
  • een flinke dosis ambitie en inzet zijn kernkwaliteiten die wij zoeken in onze toekomstige collega
  • werkervaring als serviceadviseur is een must en je hebt geen “8 tot 5” instelling
  • dienstverlenend gericht, zelfstandig, communicatief vaardig, commercieel ingesteld, flexibel, stressbestendig en multitasker
  • groot inlevingsvermogen in klanten en communicatief vaardig
  • ook garantieafwikkeling en bestelling van onderdelen c.q. magazijn-verantwoordelijk

Aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid op een drukke werkplek waar je veel energie in kwijt kan merkgerichte opleidingen en trainingen dienen gevolgd bij Mitsubishi en Suzuki. Prima marktconforme arbeidsvoorwaarden, BOVAG-cao en pensioenopbouw.

Bedrijfsprofiel

Welkom bij Auto Lancker en het Japans Auto Centrum. De tevredenheid van klanten staat al meer dan 45 jaar centraal bij ons gezonde bedrijf. Recent zijn wij hiervoor nog beloond met de Award: Excellent Dealer of the Year 2019. Een familiebedrijf waar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers dagelijks hun uiterste best doen om onze (duurzame) relaties binnen een uitgestrekt gebied te voorzien van optimaal rijplezier!

Contact

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je sollicitatie en motivatiebrief met uitgebreide C.V. naar :

Auto Lancker
t.a.v. C. Bosboom
Hogeweyselaan 215
1382 JL Weesp Tel. 0294-416619

Mail via onderstaande sollicitatiebutton naar: bosboom@autolancker.nl

Zonder ervaring in deze functie wordt de sollicitatie helaas niet in behandeling genomen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm