Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Zekerheid: BOVAG Garantie

Zekerheid: BOVAG Garantie

BOVAG-logo   Bovag: Keurmerk in mobiliteit

Van het nu gaat om nieuwe voertuigen, gelegenheden van andere mobiliteitsdiensten, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kies voor zekerheid, dan ga je naar een BOVAG-bedrijf.

Wij hebben de zekerheid die u nodig heeft. Voorbeeld deur onderhoud standaard uit te voeren volgens het boekje. Ofwel: de fabrieksspecificaties. En bij aankoop van een tweedehands auto heeft u altijd recht op de BOVAG-garantie voor auto occasions. 

BOVAG bemiddeling

Bij BOVAG zijn alle bedrijven gebonden aan klachten van rassen die voldoen aan de gestelde voorwaarden. Er is niets mis met het doorgaan van BOVAG. Onze medewerkers proberen op de vrije val van een conflict 'in der minne' te schikken. Volgens een regelement dat vooraf aan beide partijen wordt voorgelegd, wordt geprobeerd voor een partijbare oplossing te vinden. Lukt dit niet (of geeft u geen voorkeur aan bemiddeling), dan kunt u kiezen voor de levering aan de geschillencommissie.

BOVAG bemiddelt in geschillen tussen de BOVAG-garanties, -huurovereenkomst en -leverings- en betalingsvoorwaarden. Aan een bemiddeling, die telefonische en waar willekeurige geschreven vergaderingen, zijn geen kosten verbonden. Het kan voorkomen dat in een aantal gevallen noodzakelijk of noodzakelijk is dat er een bemiddelingsvoorstel kan worden geplaatst. Een technisch deskundigenonderzoek wordt in beginsel verricht door een onafhankelijke expertisebureau. De kosten voor een rekening van de partij die opdracht geeft tot een dergelijk onderzoek.

 

Download hier de BOVAG garantievoorwaarden

(Bron: www.bovag.nl)

Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 40 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm