Auto Lancker | Hogeweyselaan 215 | 1382 JL Weesp | 0294 41 66 19
  • Auto Lancker
  • Home
  • Suzuki

Suzuki

Suzuki : Way of Life! Als u een betrouwbare auto wil kopen en u kiest voor zekerheid en lage onderhoudskosten, dan is Suzuki een juiste keuze! Wij zijn Service Dealer voor Weesp en omgeving. Weesp is, op 20 autominuten, centraal gelegen tussen het Gooi, Almere en Amsterdam en eenvoudig bereikbaar.

Naar Suzuki

 

Zekerheid: BOVAG garantie

Auto Lancker Verzekeringspolis

Auto Lancker Polis is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Auto Lancker Polis bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

Bereken uw premie

 

Presentatie Auto Lancker

Hier vindt u presentatiefilm van Suzuki bij Auto Lancker!

Lees alles over de Presentatie Auto Lancker

Suzuki

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.
Inschrijven

Meer weten:


Cees Bosboom - Directeur Auto Lancker

Cees Bosboom is sinds januari 2012 eigenaar van Auto Lancker.  Inmiddels is hij ruim 39 jaar werkzaam in de autobranche en heeft “klantgericht handelen”  als doel. De ervaring is eerder al binnen Auto Lancker opgedaan ( 1983-1997 ) en daarnaast bij enige andere merken.

Cees is een echt "mensenmens", waarbij belangstelling in de relaties en de medewerkers voorop staat. Afspraak is afspraak is zijn motto. Deze basis zorgt er voor dat een ieder zich snel bij zijn autobedrijf thuis zal voelen! Click maar eens op de button "klanten vertellen " rechtsboven op de homepage.

Suzuki presentatie Auto Lancker

Bekijk onze bedrijfsfilm